Ştiri

Demararea procesului de dezvoltare a subzonei Căușeni

Administrația Zonei Economice Libere „Bălți” (ZEL „Bălți”), a avut o intrevedere la începutul acestei săptămâni cu președintele raionului Căușeni, dl Nicolae Gorban și reprezentantul Companiei germane „Coroplast”- rezident al ZEL „Bălți”. Întâlnirea a vizat activitatea subzonei din or. Căușeni și investițiile Companiei germane în demararea lucrărilor de construcție a unei hale pentru producția modulelor de cablaj electric pentru industria automotive.

Părțile au discutat despre acțiunile ce urmează a fi întreprinse pentru dezvoltarea căilor de acces către subzonă și construcția rețelelor inginerești externe, precum și alte aspecte tehnice legate de construcția halei de producție cu o suprafață de 8500 m² și a blocurilor administrative – 1500 m².

Conducerea raionului a reconfrimat disponibilitatea de a oferi suportul necesar la realizarea acestui proiect ivestițional. Potrivit lui, prezența subzonei în raion va servi drept generator al dezvoltării economice a regiunii.

„Coroplast” urmează să facă investiții în valoare de 10 mln. EUR și să creeze cca 500 locuri de muncă în primul an de activitate în regim de zonă liberă.

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.