Ştiri

Reprezentantii grupului german OKW în vizită la Colegiul de Inginerie din Strășeni

Joi, 18 februarie 2021, Colegiul de Inginerie din Strășeni i-a găzduit pe reprezentanții grupului german OKW Gehäusesysteme, producători cu o experiență de peste 70 de ani în tehnologia de formare prin injecție, prelucrarea metalelor, a plasticului și în  tehnologia de carcase și butoane de reglare, la nivel mondial.

Această vizită a avut loc în contextul proiectului „Săptămâna învățământului dual”, inițiativă lansată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova. Pe parcursul acestei săptămâni, elevii au ocazia să participa la un șir de evenimente online, dedicate unor domenii precum: medicină, Industria textilă, agricultură, automotive, electronică și inginerie, industria alimentară.

OKW Group și Colegiul de Inginerie au deja un acord un parteneriat, încheiat în august 2020, care prevede școlarizarea internațională a elevilor înmatriculați în anul de studii 2020-2021.

Colegiul de Inginerie din Strășeni este lider pe piața educațională din Republica Moldova în ceea ce privește implementarea conceptului de învățământ dual.