Ştiri

INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA PROGRAMUL DE DEZVOLTARE PENTRU FURNIZORII LOCALI

DAS BESTE ODER NICHTS- Gottlieb DAIMLER
Stimați reprezentanți ai mediului de afaceri, avem onoarea să Vă invităm să participați la Programul de Dezvoltare pentru Furnizorii Locali (PDFL). Obiectivul general al Programului pentru Dezvoltarea Furnizorilor Locali îl constituie sporirea competitivității companiilor din Republica Moldova până la un nivel care i-ar face atractivi în calitate de furnizori pentru Companiile Multinaționale (CMN) investitoare în sectorul automotiv din Moldova.
 
PDFL urmează să creeze oportunități pentru ca furnizorii de nivelul 3 și 4 să stabilească contacte cu CMN-urile, astfel încât să poată deveni membri ai lanțurilor de aprovizionare ale acestora.
 
Clienții finali fiind OEM (producătorii de automobile: BMW, Mercedes, Volkswagen ș.a.)
Beneficiile principale pentru participanții la Program constau în următoarele:
• acces la clienți noi și o piață mare de desfacere în interiorul țării, cu perspective de internaționalizare;
• acces la noi cunoștințe, tehnologii, standarde și practici moderne de lucru;
• posibilitate de a beneficia de asistență tehnică, consultanță și suport financiar pentru ridicarea standardelor de producție și organizaționale .
 
Vă rugăm să confirmați dorința/disponibilitatea de participare în Program printr-un mesaj expediat la adresa de e-mail a Programului: info@interconectare.md, sau apelând nr. de telefon 060134555. Doritorii de a participa la Program vor fi contactați pentru completarea cererii și îndeplinirea altor formalități de participare în Program.

Cu respect,

Marin CIOBANU

Administrator principal ZEL „Bălți”

Președintele Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare (APIP)

Descarcă Broșura Programului