Ştiri

O delegație de afaceri din Republica Populară Chineză, a fost în vizită la ZEL „Bălți”

În perioada 12-14 septembrie, Republica Moldova Republica Moldova a fost vizitată de o delegație de afaceri din Republica Populară Chineză, delegație care a fost invitată de către Camera de Comerț Moldo-Chineză (MCCC). Din componența acesteia au făcut parte reprezentanți la nivel de conducere ai Combined Exhibition of Advanced Technologies (CEATEC și CEATEC-EUC), directorul Beijing Jiufengyuan Biotechnology, președintele Yuping Tourism (Beijing) Group Co, conducerea Shenzhen Prolto Supply Chain Management Co, directorul general-adjunct al Overseas Business Department of China Construction Fifth Engineering Bureau, reprezentanți ai unor companii din domeniul automotive, organizații de business și alții.

Scopul vizitei a fost familiarizarea cu activitatea mediului de afaceri de la noi și potențialul investițional în special în Zonele Economice Libere (ZEL). În acest scop, a fost organizată o ședință la care au participat reprezentanți ai MCCC și ZEL de la noi.

Prezent la ședință, Vice Administratorul ZEL „Bălți”, Ion Tornea, a prezentat oaspeților chinezi oportunitățile de investire în ZEL „Bălți”, apoi aceștia au avut posibilitatea să efectueze o vizită la Compania germană Draexlmaier și Gebauer & Griller (Austria). Companii ce activează în cadrul ZEL „Bălți”.

Reprezentanții acestor două companii le-au vorbit vizitatorilor despre proiectele lor investiționale din țara noastră, locurile de muncă create, management, planuri de viitor, dar și despre provocări.

 

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.