Ştiri

Rezultatul Concursului din 06 Iunie 2017, ZEL ”BĂLȚI”

La data de 06 iunie curent, în cadrul Zonei Economice Libere (ZEL) „Bălţi” s-a desfășurat ședința comisiei de concurs pentru selectarea noilor rezidenți, în rezultatul căreia a fost desemnați învingători următoarele companii:

Întreprindrea cu capital italian,”G&G PACKAGE” SRL, cu proiectul investițonal ”Fabricarea ambalajelor, bobinelor și a paleților din lemn”. La etapa inițială rezidentul va crea circa 5 locuri noi de muncă, cu un salariu mediu lunar de 8 mii lei, iar volumul vânzărilor preconizat pentru primul an de activitate va fi de circa 7 milioane MDL. Compania intenționează să înceapă activitatea din semestrul II al anului 2017 pe teritoriul Subzonei nr. 4 din mun. Strășeni, unde activează și întreprinderea ”La Triveneta Cavi Development” SRL, clientul său principal. Întreprinderea planifică să-și extindă sortimentul de producere prin oferirea producției sale ÎCS ”GG Cables & Wires EE” SRL, care actualmente importă bobine din plastic de peste hotarele țării.

Întreprinderea cu capital local,”ALTESSA CITY” SRL, cu genul de activitate ”Prestarea serviciilor de construcție”. Rezidentul va crea circa 35 de locuri noi de muncă și planifică vînzări de 30 milioane lei/ anual la prestarea serviciilor de construcție întreprinderii Strabag SRL. Compania este specializată în lucrări de amenajare a teritoriului, servicii care urmează să fie oferite antreprenorului general ÎCS ”Strabag” SRL în cadrul șantierelor de construcție din subzona nr.3, mun. Bălți și subzona nr.6 din mun. Orhei.