Ştiri

Rezidenții Zonei Economice Libere ”Bălți” în acțiuni de caritate

Este indiscutabil impactul economic al activității rezidenților Zonei Economice Libere ”Bălți” (ZEL ”Bălți”) pentru regiunea de nord a țării. Totodată, nicidecum nu poate fi neglijată latura socială și umană, mai puțin cunoscută realizată cu aceeași dăruire de către rezidenții ZEL ”Bălți”.

La capitolul acțiuni de binefacere s-a remarcat compania austriacă ”GG Cables&Wires EE” SRL, care și-a asumat angajamentul de a ajuta copiii Centrului de plasament temporar și reabilitare din or. Bălți. Având în vedere că, Centrul este o instituție psiho-pedagogică și socială de tip rezidențial, care asigură reabilitarea, protecția și educarea copiilor, este foarte important ca aceștia să crească într-un mediu sigur și confortabil.

În acest sens, cu suportul financiar al companiei ”GG Cables&Wires EE” SRL, pe parcursul lunilor noiembrie-decembrie 2014 s-au realizat lucrările de reparație capitală a secției de zi a Centrului, lucrări estimate la circa 270 mii lei, care au inclus și amenjarea unei ospătării cu mobilă și dotarea cu mașină de spălat vase. Iar la 5 Februarie 2015, cu prilejul vizitei Dnei Jacquelin Friederike, Director executiv și coproprietar al grupului austriac Gebauer&Griller, au fost inaugurate spațiile reconstruite și reamenajate. La eveniment au participat reprezentanții ”GG Cables&Wires EE” SRL, sub conducerea directorului fabricii din ZEL ”Bălți”, Dl Vasile Boangiu, administrația, angajații și beneficiarii Centrului de plasament.

Ținem să menționăm faptul că întreprinderea ”GG Cables&Wires EE” SRL este unul dintre cei mai mari rezidenți ai ZEL ”Bălți”, ce activează cu succes în Republica Moldova din 2012 și a realizat o investiție de circa 28 mln USD în activitatea de producerea cablurilor electrice izolate pentru industria constructoare de automobile.

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.