Ştiri

Vizita de lucru în Moldova a reprezentanților concernului german OKW Gehäusesysteme

În intervalul zilelor 3-7 august, Republica Moldova, în particular Zona Economică Liberă Bălți găzduiește reprezentanți ai grupului german OKW Gehäusesysteme. Entitățile acestui concern industrial își desfășoară activitatea operațională și de producție a diverselor componente de calitate superioară din plastic, aluminiu și a mânerelor pentru ajustarea fină a echipamentelor radioeletronice.


Respectiv, delegații companiei au planificate mai multe întrevederi de lucru, inclusiv la Ministerul Economiei și Infrastructurii, în particular cu dl ministru Sergiu RAILEAN. Totodată, concernul german planifică să deschidă o nouă unitate de producție, iar pe durata acestor zile urmează să participe la un concurs de selectare a unor rezidenți în cadrul Zonei Economice Libere „Bălți”.


Grupul OKW Gehäusesysteme reprezintă, în parte, producători industriali cu o experiență de peste 70 de ani în tehnologiile de formare prin injecție, prelucrarea metalelor, a plasticului și unul dintre cei mai importanți producători din domeniul tehnologiei de carcase și butoane de reglare de tunere din lume. Astfel, produsele și specialiștii companiei OKW sunt cunoscuți la nivel internațional, iar concernul deține filiale în nouă țări ale lumii.