Ştiri

Oportunitățile investiționale al Zonei Economice Libere ”Bălți” promovate în cadrul Forumului de Afaceri Moldo – Georgian

Administrația Zonei Economice Libere „Bălți”, a prezentat oportunitățile și potențialul investițional a zonelor economice libere pentru companiile gerorgiene, dar și pentru alte asociaţii internaţionale de business prezente în cadrul Forumului de Afaceri Moldo – Georgian, care s-a desfășurat la Tbilisi, Georgia în perioada 27-28 aprilie curent.

Evenimentul, organizat de către Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Camera de Comerț și Industrie a Georgiei. Forumul a fost organizat cu scopul scop oferirii unei platforme de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Georgia, pentru valorificarea relațiilor commerciale și economice.

Totodată, reprezentanții Camerei de Comerţ și Industrie a Georgiei au discutat privind posibilitatea stabilirii unor relații de colaborare pe viitor.