Ştiri

Oportunitățile investiționale ale Republicii Moldova promovate în cadru Forumului de afaceri Moldova – Austria

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Secţia Comercială a Ambasadei Austriei, s-a desfășurat pe 03 februarie curent, în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova”.

Forumul a fost organizat cu scopul atragerii investițiilor și dezvoltarea climatului favorabil  în dezvoltarea relațiilor comercial-economice dintre Moldova și Austria.

În cadrul forumului, celor 11 companii austriece , le-au fost prezentate oportunitățile învestiționale în sectoarele IT, construcţii, sănătate, agricultură, prioritare pentru economia Republicii Moldova. Totodată, prezent la eveniment, Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, a mulţumit companiilor austriece care au investit în țara noastră, în sectorul bancar, construcții, transport etc. şi a dat asigurări că Guvernul Republicii Moldova va susține toate măsurile întreprinse de mediul de afaceri din cele două state.

Administrația Zonei Economice Libere “Bălți”, a prezentat oportunitățile investiționale în regim de zonă liberă în cadrul unei întrevederi B2B, cu reprezentanții mediului de afaceri din Austria.

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.