Ştiri

Zona Economică Liberă „Bălți” și-a prezentat oportunitățile investiționale în cadrul Forumului „Moldo – Rus”

În perioada 31 ianuarie 02 februarie în cadrul Expoziţiei Fabricat în Moldova-2017 a demarat Forumul Moldo – Rus, la care au participat oameni de afaceri din  Republica Moldova și Federația Rusă împreună cu  reprezentanții ai Camerelor de Comerț și Industrie din ambele țări. Inițiativa unui astfel de eveniment aparține Camerei de Comert și Industrie a Republicii Moldova sub patronajul Guvernului Republicii Moldova în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Federației Ruse.

Forumul oamenilor de afaceri moldo-rus este organizat pe paneluri de discuții pe sectoare specialiate, dar și un spațiu pentru discuții B2B, pentru întrevederi bilaterale dintre reprezentanții companiilor, cu interes reciproc de colaborare conform genului de activitate.

În cadrul sesiunii ”Posibilitățile investiționale ale sectorului industrial din Republica Moldova și Federației Rusă” administartorul principal a prezentat oportunitățile investiționale al Zonei Economice Libere ”Bălți”, care a trezit un interes deosebit pentru reprezentanții comunității de afaceri din Federația Rusă.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a oferi o platformă viabilă pentru schimbul de informații, discutarea problemelor și perspectivelor dezvoltării cooperării bilaterale economice, comerciale și investiționale bilaterale și consolidarea parteneriatelor între comunitățile de afaceri din Rusia și Moldova