Ştiri

Draexlmaier, GG ”Cables& Wires”, La Triveneta Cavi Development au fost onorați cu trofee, la categoria investitori de succes|AOAM

În cadrul evenimentului anual, Gala Antreprenorilor, organizată de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), trei dintre cei mai importanți rezidenți ai Zonei Economice Libere ”Bălți”: Draexlmaier, GG ”Cables& Wires”, La Triveneta Cavi Development au fost onorați cu trofee, la categoria investitori de succes.

Evenimentul a avut loc la data de 15 decembrie curent  și a reunit peste 500 de investitori, antreprenori și manageri care desfășoară activitate în țara noastră.

Prim-ministrul, Pavel Filip, prezent și el la gală, a confirmat că mediul de afaceri are toată susţinerea din partea Guvernului: “Dezvoltarea mediului de afaceri, transformarea mediului de afaceri în Republica Moldova într-unul foarte atractiv şi confortabil este prioritatea de bază a Guvernului, pe care am onoarea să-l conduc”.

În baza totalurilor efectuate pentru anul 2015, 23 de premii s-au acordat în cadrul galei la cinci categorii. La oferirea trofeelor s-a ţinut cont de criterii cum ar fi cifra de afaceri, numărul de angajaţi, investiţii, profit şi exporturi.