Ştiri

Conducerea companiei nipone ISUZU Motors în vizită la ZEL ”BĂLȚI”

În data de 19 iulie 2013 conducerea companiei nipone ISUZU MOTORS LIMITED (www.isuzucv.com) în persoana Directorului general Kenji IIDA și a Directorului pentru piața CSI, CHIKAKAO NAKAHARA, împreună cu reprezentantul oficial în statele CSI, Corporația ITOCHU (www.itochu.co.jp), au realizat o vizită de documentare în Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”. Compania ISUZU este lider în producția de vehicule utilitare de tonaj mic și mediu în ASIA, dar și în producția motoarelor diesel pentru diverse echipamente și utilaje.

În cadrul întrunirii, Administratorul principal al ZEL ”BĂLȚI”, dl. Marin CIOBANU a realizat o prezentare detaliată a oportunităților investiționale ce pot fi valorificate în Republica Moldova de către compania ISUZU și a fost vizitată Subzona nr. 3, amplasată în mun. Bălți, unde pot fi implementate proiectele tip ”GREENFIELD”.

Partea niponă s-a referit la proiecte concrete ce vizează asamblarea autovehiculelor utilitare de tonaj mic și mediu destinate pieței UE și CSI. La finalul întrunirii, s-a convenit ca în viitorul apropiat să fie realizat un studiu de piață detaliat pentru a identifica soluția optimă de implementare a proiectului investițional în ZEL ”BĂLȚI”.

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.