Ştiri

Conducerea companiei germane KOSTAL în vizită la ZEL ”BĂLȚI”

În perioada 18 – 19 iulie 2013 conducerea companiei germane Kostal (www.kostal.de) a realizat o vizită de documentare în Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”. Compania este printre liderii mondiali în producția elementelor electronice și electromecanice de comandă și control în industria automotive.

Astfel, în prima zi a fost vizitată Subzona nr. 4, amplasată în or. Strășeni în care proeictele investiționale pot fi implementate în termen restrâns, dat fiind faptul că există toată infrastructura necesară. În cea de-a doua zi, a fost vizitată Subzona nr. 3, amplasată în mun. Bălți, unde pot fi implementate proiectele tip ”GREENFIELD”.

În cadrul întrunirii, Administratorul principal al ZEL ”BĂLȚI”, dl. Marin CIOBANU a realizat o prezentare detaliată a oportunităților investiționale ce pot fi valorificate în Republica Moldova de către compania germană, ca exemplu real servind activitatea cu succes a companiilor străine ce activează deja aici.

La finalul întrunirii, partea germană a dat asigurări că va analiza cu atenție informațiile primite și posibilitățile de colaborare, astfel încât să revină cu un răspuns în viitorul apropiat.

 

 

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.