Ştiri

Responsabilitatea socială a ZEL ”BĂLȚI”

      În perioada 19-23 noiembrie 2010, Administratorul principal al Zonei Economice Libere ”BĂLȚI”, dl. Marin CIOBANU a participat la delegația oficială în orașul Nurnberg din Germania.

      Scopul acestei deplasări a fost  desfășurarea unei campanii de informare despre locurile de muncă din R. Moldova, pentru cetățenii moldoveni care activează temporar în Germania. 

      În cadrul acestui eveniment, dl. Marin CIOBANU a făcut o prezentare amplă a proiectelor ce se implementează în cadrul Zonei Economice Libere ”BĂLȚI” și a proiectelor planificate pentru viitorul apropiat. În discursul respectiv s-a pus accentul pe numărul  de locuri de muncă create pentru anul 2011 (cca. 2300 de locuri de muncă cu un salariu mediu de 250 EURO) și perspectivele de majorarea a acestora până la 5.000 în următorii doi ani. Conform cerințelor investitorilor potențiali, sunt căutați următorii specialitști: ingineri, programatori, lăcătuși, manageri, operatori, electroniști, muncitori calificați  etc.

      Acestă acțiune a avut loc în cadrul proiectului “Consolidarea capacității Moldovei de gestionare a pieței muncii și de reîntoarcere în R. Moldova a emigranților în cadrul parteneriatului de mobilitate cu UE”. Programul este implementat de către Agenția Suedeză pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.