Ştiri

Rezidenți = Investiții = Locuri de muncă…

La 08 iunie 2010, Administrația Zonei Economice Libere “BĂLȚI” a desfăşurat un nou concurs de selectare a rezidenţilor. Conform rezultatelor concursului, învingătoare au fost declarate companiile ICS „KLAMPFER BUILDING SERVICES” SRL și „MAGIC V.S.” SRL. Prima companie are capital strain 100%, iar cea de a doua deţine capital autohton. În cadrul zonei libere acești agenți economici vor desfăşura activitatea de Prestare a serviciilor de construcție și montare a rețelelor inginerești pentru rezidenți.

Compania ICS „KLAMPFER BUILDING SERVICES” SRL preconizează de a avea vânzări de cca 3 mil EURO la prima etapa. Serviciile vor fi prestate inițial rezidentului ICS DRA DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE SRL în cadrul construcției uzinei noi, ca ulterior de serviciile companiei să poata beneficia și restul rezidenților. Salariul minim se planifică a fi de 3000 lei la etapa incipientă, cu un număr de angajaţi de aproximativ 10 de persoane.

Compania „MAGIC V.S.” SRL preconizează de a avea vânzări de cca 1 mil EURO la prima etapa. Serviciile vor fi prestate antreprenorului general al construcției uzinei noi pe teritoriul ZEL „BĂLȚI” pentru rezidentul ICS DRA DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE SRL. Salariul minim se planifică a fi de 3000 lei la etapa incipientă, cu un număr de angajaţi de aproximativ 150 de persoane.

Începutul activitatii ambelor companii în cadrul ZEL „BĂLȚI” este planificat pentru luna iunie 2010.