Ştiri

Un nou concurs, trei rezidenți

La 25 mai 2010, Administratia Zonei Economice Libere “BALTI” a desfăşurat un nou concurs de selectare a rezidenţilor. Conform rezultatelor concursului, învingătoare au fost declarate companiile ICS „UNGER STEEL” SRL, „NICA-R” SRL și Societatea ”Administrare Imobiliară” SRL. În cadrul zonei libere acești agenți economici vor desfăşura activitatea de Prestare a serviciilor de constructie, Prestarea serviciilor de alimentație publică și Prestarea serviciilor de arendă respectiv, pentru rezidenți.

Compania ICS „UNGER STEEL” SRL preconizează de a avea vanzari de circa 12 mil EURO, fiind antreprenorul general in cadrul construcției uzinei noi pentru ICS ”DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE” SRL, ca ulterior de serviciile companiei sa poata beneficia și restul rezidenților. Salariul minim se planifică a fi de 3000 lei la etapa incipientă, cu un număr de angajaţi de aproximativ 50 de persoane.

Compania „NICA-R” SRL preconizează de a avea vanzari de circa 100 mii EURO la prima etapa. Serviciile vor fi prestate pentru angajații rezidentului ICS ”DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE” SRL. Salariul minim se planifică a fi de 2000 lei la etapa incipientă, cu un număr de angajaţi de aproximativ 10 de persoane.

Societatea ”Administrare Imobiliară” SRL preconizează de a avea vânzări de circa 850 mii EURO/anual. Serviciile vor fi prestate rezidentului ICS „DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE” SRL. Salariul minim se planifică a fi de 3000 lei la etapa incipientă, cu un număr de angajaţi de aproximativ 22 de persoane.

Începutul activitatii companiilor in cadrul ZEL „BĂLȚI” este planificat pentru luna iunie 2010.