Ştiri

Examen trecut cu brio!

La 17 mai 2010, Administrația Zonei Economice Libere “BĂLȚI” a desfăşurat primul concurs de selectare a rezidenţilor. Conform rezultatelor concursului, învingătoare au fost declarate companiile ICS „DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE” SRL și „CLARITATE” SA. Prima companie deține capital strain 100%, iar cea de a doua deţine capital autohton. În cadrul zonei libere acești agenți economici vor desfăşura activitatea de Producere a cablajului electric pentru automobile și Prestare a serviciilor de arendă respectiv.

Compania ICS „DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE” SRL preconizează de a avea vânzări de cca 8 mil EURO/anual la prima etapa. Salariul minim se planifică a fi de 3000 lei la etapa incipientă, cu un număr de angajaţi de aproximativ 3000 de persoane.

Compania „CLARITATE” SA preconizează de a avea vânzări de circa 60 mii EURO/anual. Serviciile vor fi prestate rezidentului ICS „DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE” SRL.

Începutul activității ambelor companii in cadrul ZEL „BĂLȚI” este stabilit pentru luna mai 2010.

Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.