Membri - SE Bordnetze SRL

SE Bordnetze SRL


SE Bordnetze SRL este o companie-fiică a Sumitomo Electric Bordnetze AG (SEBN), care, la rîndul ei, este o companie germano-japoneză, specializată în producerea şi furnizarea de cabluri şi alte componente pentru industria de automobile.

SEBN face parte din grupul internaţional Sumitomo Electric Industries Group, care include aproximativ 331 filiale în mai mult de 33 de ţări din întreaga lume, în special în Asia, America de Nord şi Europa. Numărul total de angajaţi depăşeşte 180.000. SEBN are în prezent mai mult de 25.000 de angajaţi în 28 de locaţii din mai multe ţări ale lumii, fabricile din Europa fiind localizate în Germania, Cehia, Portugalia, Spania, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Belgia, România şi Ucraina. SEBN se clasează printre primii producători de cablaje la nivel mondial, venitul înregistrat în perioada 2013/2014 constituind circa 1 miliard euro.

SEBN produce şi livrează în timp util clienţilor săi seturile de cabluri pentru automobile în funcţie de comenzile şi cerinţele lor economice, tehnologice şi ecologice. Calitatea reprezintă o latură imensă în munca SEBN. Numeroase premii internaţionale de la producătorii de automobile sunt o dovadă obiectivă şi independentă a serviciilor pe care Sumitomo Electric Bordnetze le oferă clienţilor săi în domeniul calităţii, cercetării, dezvoltării şi logisticii. Calitatea performanţei SEBN este garantată de normele ISO 9001:2000 si ISO/TS 16949.

De la producţia just-in-time la just-in-sequence: SEBN respectă cu exactitate toate etapele de producţie ale producătorilor de autoturisme. Fiind un furnizor de sistem complet, SEBN posedă facilităţi de producţie şi de baze logistice în multe ţări şi furnizează clienţilor comenzile conform unui program precis pe distanţe de câteva mii de kilometri. Sumitomo Electric Bordnetze dezvoltă toate procesele logistice pentru clienţii săi, coordonează livrările punctuale la centrele de producţie şi aduce tehnologia cablajului la sălile de asamblare.

Informaţii suplimentare sunt disponibile Online pe site-ul companiei www.sebn.com