Membri - Medal Glass SRL

Medal Glass SRL


Compania MEDAL GLASS SRL, fiică a grupului german Medal Holding GmbH va lansa în subzona nr. 3 unul dintre cele mai ambițioase proiecte investiționale în construcția și utilarea unei fabrici pentru producerea și prelucrarea sticlei plate folosind tehnologia HORN® Corporation.

Grupul Medal (fostul Kurt Wiegand Gruppe) are o istorie de peste 50 de ani. Fondatorul Grupului, Dr. Kurt Wiegand, a înființat firma de familie Kurt Wiegand GmbH în 1971. În decurs de 3 decenii, firma a devenit un jucător serios pe piața imobiliară din Frankfurt pe Main și din întregul land german Hesse.

Istoria firmei include sute de proiecte de succes în domeniul dezvoltării, construcției și managementului imobiliar. Un domeniu separat al grupului este cel al afacerilor hoteliere. Printre proiectele majore se numără lansarea și gestionarea a zeci de hoteluri de la Sheraton, Hilton, Marriott, Intercontinental, B&B, NH și multe altele.

Valoarea investițiilor în viitoarea fabrică pentru producerea foliilor din sticlă se estimează la 160 milioane Euro iar capacitatea potențială de producție urmează a fi de circa 600 de tone de produs finit pe zi.