Membri - Marsharcon SRL

Marsharcon SRL


„Marsharcon” SRL a fost înregistrată la Camera Înregistrării de Stat la 01.02.2000. Conform statutului, direcţiile principale de activitate ale firmei sunt:
– Construcţii complete şi parţiale de clădiri şi construcţii inginereşti;
– Fabricarea elementelor din beton, ipsos,ciment.
– Comerţ materiale de construcţii.

Produsele  de bază ale firmei sânt: beton, mortar, panouri din beton, materiale de construcție (nisip, prundiş, pietriş). Întreprinderea realizează lucrări de construcții a clădirilor, edificiilor, construcţii inginerești, dintre care circa 70% sînt realizate în mun. Bălţi şi suburbiile acestuia, restul în regiunea de centru-nord a ţării. Pe parcursul acelor 12 ani de activitate, „Marsharcon” SRL s-a afirmat pe piaţă drept  un producător ce garantează calitatea și este orientat spre preferințele clienţilor, fapt  demonstrat prin volumul vânzărilor în creştere.

Punctul forte ale întreprinderii este calitatea raportată la preţ accesibil. Întreprinderea este dotată cu utilaj şi mijloace de transport necesare pentru realizarea activității  de construcție şi producere, ceea ce înseamnă operativitate și calitate în deservirea și îndeplinirea comenzilor clienţilor.