Membri - ÎCS DRA Draexlmaier Automotive SRL

ICS Draexlmaier Automotive SRL

Utilaje şi produse electrice. Cabluri electrice şi fire. Instalaţii electrice auto.

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la idea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și pînă la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cît și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional cu mai mult de 60 fabrici în peste 20 țări. Fondată în Germania în 1958, compania are aproape 70.000 angajați în lumea întreagă. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cît și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung.

Fiind membrul Topului 100 de  furnizori de automotive, printre clienții noștri renumiți se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW.

Grupul DRÄXLMAIER a venit în Moldova în 2007 și a deschis prima fabrică de cablaje electrice în mun.Bălți. A găsit aici angajați motivați și consacraţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească. În 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică în Bălți. În 2016, compania a început extinderea celei de-a doua locaţii și construcția s-a încheiat în vara 2017. În 2019, cea dea treia fabrică de producere a cablajelor electrice a fost inaugurată la Cahul. Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. În plus, compania în continuare investeşte în educația și instruirea angajaților din momentul angajării.


Adresa: MD-3102 mun.Bălţi, str.Dovator 86
tel: 023184534
tel: 023184601
tel: 076739436
http://md.draexlmaier.de