Membri - Wewire Harness Technology SRL

Wewire Harness Technology SRL


Wewire Harness Technology S.R.L. a fost încorporată în Republica Moldova ca Coroplast Harness Technology S.R.L. la 13 decembrie 2016 de către compania sa-mamă, Coroplast S&G International GmbH („Coroplast”).

Wewire Harness Technology S.R.L. acționează ca subsidiară locală a Unității Wewire a Grupului Coroplast din Republica Moldova.

WeWire la o privire de ansamblu:
– Unitatea de afaceri WeWire a companiei familiale independente Coroplast Group, cu aproximativ 7.600 de angajați la nivel mondial (fondată în 1928 de Fritz Müller).
– Zece locații la nivel mondial în China, Germania, Mexic, Moldova, Polonia și Tunisia, precum și numeroase centre de servicii
– Un total de peste 60 de milioane de cablaje pentru un total de aproximativ 15 milioane de vehicule pe an la nivel mondial
– Aproximativ 300 de variante active de case de roți (variantele sunt create prin controlul axelor în funcție de tracțiunea față, tracțiunea integrală, grinda de torsiune, multi-link, lungimile vehiculului, distanțele de suspensie ale vehiculului și echipamente speciale, cum ar fi indicatorul de uzură a frânelor și controlul dinamic al șasiului)
– Aproximativ 1.000 de variante active de cablaje electrice
– Peste 200 de utilaje în domeniul turnării prin injecție (orizontal/vertical), de la unelte flexibile simple până la unelte foarte complexe cu 32 de cavități
– Printre clienți se numără producători auto renumiți precum VW, BMW, Audi, Skoda, Seat, Daimler, Porsche, Lamborghini, Ford, PSA și mulți alții.
– Vânzările grupului în 2021: peste 700 de milioane de euro