OKW

Compania germană OKW, care este o entitate cunoscută pe piața regională în fabricarea diverselor carcase din plastic avansate pentru adăpostirea tuturor tipurilor de echipamente electronice, de mai bine de 70 de ani are stabilite standarde de proiectare pentru echipamentele de reglare electronică.
Concernul oferă tehnologii concepute pentru a individualiza orice produs ales de client. Astfel, compania poate furniza propria soluție, care își poate menține valoarea și satisface toate cerințele clienților pe durata timpului. Echipele de vânzări ale OKW din întreaga lume sunt disponibile pentru a sprijini fiecare fază a proiectului clienților companiei..
Gama de carcase din plastic OKW acoperă diferite aplicații, de exemplu carcase portabile, carcase de montare pe perete, carcase de montare, carcase de birou, carcase de masă, carcase de instrumente, carcase de șine de montare standard etc. Astfel, puteți alege carcasa al cărei design, dimensiune vă este pe potrivă, iar configurația noastră îndeplinește cel mai bine cerințele dvs. specifice moderne.


Print Friendly, PDF & Email
Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.