Membri - Secolul XXI SRL

Secolul XXI SRL


Compania „Secolul XXI” a fost fondată în anul 1994. Activitatea de bază a fost crearea şi organizarea funcţionării depozitelor vamale, perfectarea operaţiunilor de export/import. Servicii vamale compania „Secolul XXI prestează din anul 1997 prin filiale şi reprezentanţe ale ei, situate în posturile vamale principale ale republicii. Fiecare oficiu/birou este reprezentat de specialiști competenţi cu o experienţă îndelungată în prestarea serviciilor în domeniul vămuirii.

Având o experienţă de 15 ani şi o reputaţie impecabilă, compania „Secolul XXI” a devenit de primă importanţă şi una din cele mai mari companii în domeniul vămuirii, este unul din cei mai mari brokeri vamali din Republica Moldova.

Compania „Secolul XXI” a atins o creştere semnificativă şi a obţinut o reputaţie impecabilă datorită dezvoltării continue, stabilităţii financiare, încrederii, oferind doar servicii calitative şi profesionale pentru business şi organizaţii de orice anvergură.

în prezent compania „Secolul XXI” oferă un spectru larg de servicii în domeniul vămuirii, prestează serviciile pentru toate regimurile vamale. Oferă un spectru larg de servicii în Expediere şi Logistica Internaţională (import/export). Coordonează expedierea şi livrarea din orice punct al lumii. „Secolul XXI” colaborează cu cele mai mari linii de container mondiale prestând servicii de export şi import prin porturile Ucrainei (Odessa, Ilyichevsk) şi portul Moldovei (Giurgiuleşti) într-un timp util si la un preţ avantajos.

Realizează expedierea bunurilor, utilizând orice tip de containere: 20′, 40′, 40HQ, flatracks, platforms, open tops, bulk containers, refrigerated containers. Oferă servicii de livrare a unor mărfuri cu indicator de risc, coordonează proiecte de orice complexitate, care corespund cerinţelor şi dorinţelor oricăror clienţi.

Compania „Secolul XXI” îsi propune colaborarea cu investitori naţionali şi internaţionali în vederea proiectării şi realizării diferitelor proiecte de investiţie naţionale şi internaţionale.

Oferă servicii de consultanţă complexă şi profesională în domeniul acordurilor comerciale internaţionale; consultanţă referitor la: toate regimurile vamale, nomenclatorul mărfurilor al RM, tarifile și plățile vamale.

Angajaţii companiei – o echipă de profesioniști înalt calificați și competenți, formează un capital de imagine prin calitatea înaltă a serviciilor prestate și mulțumirea miilor de clienți.

Din momentul fondării, scopul principal al companiei a fost, este gi va fi prestarea serviciilor de calitate la un nivel înalt de profesionalism, punându-se accent pe înțelegerea deplină și realizarea dorințelor fiecărui client.