Membri - „Renard Enterprises” SRL

Renard Enerprises SRL


Renard Enterprises SRL, companie cu capital din Marea Britanie (numele companiei mamă – Block). În Republica Moldova vor produce încălțăminte pentru dans, în special balet. Numărul de angajați va crește până la cca 120 persoane, prioritar cusătorese. Locul de activitate – Strășeni.

Bloch UK a fost fondată de Jacob Bloch în 1931 pentru a produce pantofi de dans de calitate pentru dansatori. Renumit pentru pantofii moi de balet, Bloch continuă să-şi extindă colecţia de produse pentru dansatori profesionişti. Suntem mândri să oferim o gamă largă de pantofi de design pentru dans Bloch, pantofi de jazz pentru înaltă performanţă şi faimoasele poante – pantofi de balet din satin realizate manual.

Block este unul dintre cei mai mari distribuitori de încălţăminte pentru dans din Europa şi care vinde îmbrăcăminte şi încălţăminte de dans în peste 110 ţări din întreaga lume. Au o gamă imensă de pantofi care acoperă toate tipurile de dans şi sunt specializați în încălţăminte pentru adulţi şi copii pentru balet, sala de bal, salsa, Street şi jazz. Stocarea şi vânzarea celor mai bune mărci de încălţăminte de dans la preţuri avantajoase este pasiunea lor. Constant își revizuiesc şi îmbunătățesc gama de pantofi de dans.