Membri - PRONANCONS SRL


Compania de construcţii „PRONANCONS” SRL, a fost creată în septembrie 2007. Aceasta activează din alături de clienţii săi, valorificând oportunităţi, creand valoare şi construind viitor.
„PRONANCONS” SRL este una dintre cele mai eficiente companii de prestări de servicii în construcții din Chișinău, cu o experienţă de 12 ani în dezvoltarea și implementarea celor mai eficiente servicii ce țin de proiectele imobiliare demarate în Republică.

Activând pe o piață concurențială unde clientul este cel care dictează regulile pieței, obiectivul PRONANCONS cuprinde o abordare profesionistă și calitativă a cerințelor clienților, transformând conlucrarea cu aceștia în relații bazate pe calitate și încredere.
PRONANCONS a prestat servicii de construcții pe întregul segment al proiectelor investiționale și a evoluat de la o companie mică la un dezvoltator imobiliar care a reușit să implementeze proiecte de succes.Unul din scopurile principale ale companiei PRONANCONS este de a furniza servicii profesionale, calitative și conform graficelor prestabilite atât clienților privați, cât și clienților instituționali sau corporativi.

Din 2007 și până în prezent am depus efort pentru a crea angajaților pregătirea necesară, iar acest lucru ne permite să avem o prezență de succes pe piața locală, iar acum dezvoltăm proiecte imobiliare care vin să completeze necesitățile clienților și să ofere acele spații de locuit construite conform celor mai noi standarde, respectiv spații construite în timp util și care utilizează exact acele materiale de construcție aprobate prin proiectele de deviz la care orice client are acces.

Modelul unic al afacerii orientat spre deservirea individuala a fiecarui client, de rînd cu sistemele performante ale tehnologiilor avansate şi serviciile competitive strict orientate către client, personalul bine instruit, au transformat numele PRONANCONS în unul credibil şi respectat pe piaţa din Republica Moldova.

Zi de zi, echipa PRONANCONS, activează alături de clienţii sai, valorificînd oportunităţi, creînd valoare şi construind