Membri - ICS Bipmobile SRL

ICS Bipmobile SRL


„Bipmobile” SRL Bălti este subsidiara a „Bipmobile” SRL România cu sediul în Timişoara, având activitate în domeniul logisticii și transporturilor.

Activitatea societăţii a fost iniţial legată de partea de casa de expediţii, urmând ca în ultimii ani sa fie dezvoltată atât pe partea de transport rutier internaţional, cât și pe partea de servicii logistice.

Compania „Bipmobile” s-a dezvoltat ca un furnizor de servicii Premium pe piaţa de transport pentru industria automotive și electronică. Transporturile de tip urgent reprezintă o pondere importantă din totalul transporturilor realizate. Pentru a fi mai eficienţi în rezolvarea cererilor de transport venite din partea clienţilor lor, au dezvoltat flota proprie de vehicule de transport marfă. Flota companiei se compune din diferite vehicule, structurate în funcţie de tipul de transport la care sunt folosite.

Datorită gamei vaste de servicii pe care le oferă firma, lista clienţilor este de peste 500 de companii. Domeniile sunt vaste, începând cu industria automotive, electronică și logistică, până la industria bunurilor de larg consum, agricultură, mase plastice.

Printre companiile importante la nivel mondial, care sunt în portofoliul „Bipmobile” de clienţi se numără: Draexlmaier, Leoni, Honeywell, Volkswagen Logistics, Continental, Johnson Controls, MOL Logistics, Takata, Yazaki.

„Bipmobile” SRL este o companie axată pe furnizarea de servicii de calitate. Toate activitățile acesteia sunt atent monitorizate pentru a oferi maximul calitativ posibil. În acest sens ei au implementat standardul de calitate ISO 9001. Pe lângă acest standard, folesesc instrumente avansate de măsurare și control al calității în toate segmentele de activitate.

Având în vedere provocările societăţii actuale, legate de mediul inconjurator, Compania este un participant activ în tot ceea ce înseamnă diminuarea factorilor poluanţi și a celor ce influenţează negativ calitatea vieţii. În acest sens, a fost implementat sistemul de management în ceea ce priveşte politica de mediu ISO 14001. De asemenea 90% din flotă, este conformă cu standardul de poluare EURO 5.