Membri - ICS Bauplanung SRL

ICS Bauplanung SRL


ICS „BAUPLANUNG” SRL activează din  iunie 2012. Ea desfășoară activităţii de proiectare pentru toate categoriile de construcţii, pentru urbanism, instalaţii și reţele tehnico-edilitare, reconstrucţii și restaurări și alte servicii tehnice legate de construcţiile civile.

Activitatea în ZEL „Bălți” a Compania „BAUPLANUNG”, presupune prestarea serviciilor de proiectare specializata, „la cheie” în domeniul construcţiilor civile și industriale pentru acele societăţii comerciale, cu capital autohton sau străin care urmează să investească în facilitaţi de producţie în zona economica liberă cât și în proporţie de cca. 80% pentru investiţii din alte zone geografice, în EUROPA.

Potenţialii viitorii investitori în ZEL „Bălți”, vor beneficia din partea „BAUPLANUNG” de un confort sporit în gestionarea investiţiilor la faza de construcţie. Profesionalismul și experienţa societăţii le va oferi acestora proiecte fezabile, adaptate la necesităţile individuale la standarde tehnice ridicate, în bugetul și termenelor stabilite.