Membri - ENEIA-GRUP SRL

„ENEIA-GRUP„ SRL


S.C. „Eneia-Grup” SRL este reprezentant autorizat exclusiv în R. Moldova al concernului elveţian SIKA din anul 2010.

Compania SIKA este o companie activă la nivel global specializată în produse chimice pentru construcţii şi industriile producătoare de componente auto, faţade, parcuri solare şi eoliene. SIKA este lider în furnizarea materialelor pentru sigilări, lipiri, ancorări, consolidări, reparaţii, hidroizolaţii şi protecţii. în prezent, SIKA numără subsidiare în 93 de ţări, peste 170 de unităţi de producţie şi mai mult de 17.000 de angajaţi la nivel global, iar în anul 2015 SIKA a generat vânzări de 5,65 miliarde de CHF.

De asemenea, compania noastră este şi reprezentant autorizat al companiei elveţiene LEISTER. Compania LEISTER este lider pe plan mondial în livrarea de echipamente profesionale pentru sudarea de mase plastice, prelucrare termică de mase plastice şi procese industriale de încălzire. Uneltele LEISTER sunt folosite în acoperişuri, panouri publicitare, prelate, construcţii civile, tuneluri, depozite de deşeuri, fabricarea de plastic, pardoseli etc. Prezenţa LEISTER pe piaţa globală – 130 centre de vânzări şi centre de service şi parteneri de vânzări în peste 100 de ţări.

O altă companie a cărei suntem reprezentanţi este compania olandeză BLASTRAC. – BLASTRAC este cel mai important dezvoltator internaţional şi producător de echipamente de pregătire a suprafeţelor. Cu mai mult de 50 de maşini diferite, BLASTRAC are cea mai mare gamă de maşini de pregătirea suprafeţelor de beton şi metal disponibile pe piaţă.

Compania noastră deţine licenţă cu genul de activitate construcţie eliberată de Camera de licenţiere din anul 2011.

Activitatea companiei noastre în cadrul Zonei Economice Libere Bălţi va include livrarea materialelor şi tehnologiilor avansate de la companiile SIKA, LEISTER şi BLASTRAC.

Mai multe informații despre activitatea Companiei puteți vedea aici: