Membri - Capitoles Club SRL

Capitoles Club SRL


Compania „Capitoles-Club” SRL face parte dintr-un un holding de companii, (Capitoles-Park SRL, Capitoles Lux SRL, Capitoles Nobil SRL), care activează pe piaţa serviciilor de catering din Moldova de mai bine de 15 ani. Grupul de companii a avut în posesie, dea lungul timpului, unele dintre cele mai renumite şi dotate tehnologic, localuri de alimentaţie publică din or. Chişinău. Pe parcursul acestui timp au fost deservite multe sute de evenimente, cu număr de persoane de la 30 până la 1600, acoperite financiar de diferite nivele de buget, atît în localurile companiei, cît şi la adresele comanditarilor, sau în oricare alte locuri, inclusiv la natură.

Printre comanditarii noştri se numără marea majoritate a băncilor, ambasadelor, reprezentanților companiilor străine, de stat şi private, federaţiilor de sport, asociaţiilor obşteşti şi de afaceri, ONG-urilor, multiple persoane private.

În legătură cu faptul că compania noastră are un mare potenţial de creştere şi de diversificare a produselor oferite, am stabilit un parteneriat strategic cu un alt rezident al Zona Economica Libera Bălţi, subzona nr.6 or. Orhei şi anume SE Bordnetze SRL, întru crearea şi administrarea unui punct de alimentare a angajaţilor, la un buget econom, dar cu o calitate superioară a produselor si cu un regim igienic impecabil.

Compania „Capitoles-Club” SRL dispune:

  • personal profesionist, instruit conform tuturor rigorilor;
  • utilaje performante;
  • produse calitative, achiziţionate doar ca urmare a unor verificări minuţioase, de la cei mai siguri distribuitori si producători şi doar la prezentarea tuturor certificatelor necesare;
  • certificare tip ISO şi HAACP.