- „LUPROM” SRL

Luprom SRL


Compania „LUPROM” a fost Înființată în anul 2017. Aceasta face parte din Grupul STAPU GmbH din Germania. Producția de bază a companiei sunt contragreutăți din metal pentru macarale și excavatoare de mare tonaj (pentru industria miniera). În cadrul Grupului se produc și rezervoare de mare capacitate pentru ulei, carburant și fluide pentru circuitul de răcire a motoarelor (excavatoare de mare tonaj).

Compania „LUPROM”, își desfășoară activitatea în Zona Economică Liberă Bălți, Subzona nr. 7 din Strășeni. Volumul total al investițiilor este de peste 500 mii Euro, în utilaj și echipament industrial.

Managementul companiei, este asigurat de către Domnul Gerald JESENITSCHNIGG, în funcția de Director General, cu o bogată experiență în domeniul confecțiilor metalice. A fost cel care a pus bazele subsidiarei TERQUA din Calafat, Poiana Mare, România.

Descarcă Prezentare LUPROM

pagina web: www.luprom.ilkad.live 

Print Friendly, PDF & Email
Where to buy human hair wigs?
Beauty forever human hair wigs use 100% virgin hair which https://www.luxywigs.com has not been colored, bleached or permed, so it can last for a long time and looks natural.