Ştiri

Rezultatul concursului din 08 septembrie 2016

LA DATA DE 08 SEPTEMBRIE 2016, ÎN CADRUL ZEL „BĂLŢI” A AVUT LOC ȘEDINȚA COMISIEI DE CONCURS PENTRU SELECTAREA NOILOR REZIDENȚI, ÎN URMA CĂREIA AU FOST DESEMNATI  ÎNVINGĂTORI URMĂTORII CANDIDAȚI:
 

”Maristar Com” SRL, firmă cu renume în domeniul construcțiilor industriale și de infrastructură din România. În cadrul ZEL „BĂLȚI” compania va presta servicii de construcție , în special lucrări de terasament și lucrări de teren, pentru construcția fabricii de producere a companiei Sumitomo Electric Bordnetze (SEBN) din cadrul subzonei nr.6 din or. Orhei. În proces vor fi create la prima etapă 13 locuri noi de muncă cu un salariu mediu lunar de circa 500 Euro. Întreprinderea intenționează să starteze activitatea chiar la sfîrșitul lunii septembrie curent.

”Eneia-Grup” SRL, reprezentant autorizat al SIKA pentru Republica Moldova, companie globală de succes, lider îm dezvoltarea și producerea sistemelor chimice pentru industria de automobile. În cadrul ZEL „BĂLȚI”, Eneia – Grup va presta soluții inovative pentru companiile din industria automotivă, în special instalarea și menetenanța de acoperisuri și pardoseli industriale. La prima etapă întreprinderea va crea circa 12 locuri noi de muncă cu un salariu mediu lunar de cel puțin 500 euro. Compania preconizează să atingă o cifră de afaceri de cel puțin 500 mii euro/anual, în raport cu un fond de investiții de cel puțin 200 mii euro.